Optimalisatie insite

Maak optimaal gebruik van AFAS Insite

Veel organisaties maken nog niet optimaal gebruik van AFAS Insite. Avis kan u hiermee helpen. Door de werking van het systeem te verbeteren met onder andere verbeterde workflows en documentmanagement zal er meer tevredenheid ontstaan bij leidinggevenden en personeel. Dit bereik ik door een goede Afas Insite training te geven. Het AFAS intranet wordt daarna optimaal benut.

 

Mijn AFAS Insite training

Ik kan u helpen bij een verbetering van de werking van AFAS Insite. Dit doe ik op de volgende manier: Vooraf breng ik, samen met u, duidelijk in kaart wat u wilt en wat u van mij kunt verwachten. Uiteraard spreken we voor de AFAS Insite training en optimalisatie een realistisch tijdpad af. Het resultaat van deze optimalisatie zal een goed werkend AFAS intranet zijn, waarmee u nog beter uw doelen kunt behalen. Lees hier wat ik al eerder betekend heb op het gebied van optimalisatie van AFAS Insite.

 

Contact

Wilt u graag gebruikmaken van mijn diensten? Of heet u interesse in een vrijblijvende systeemscan zodat u kunt ontdekken wat de mogelijkheden zijn binnen uw systeem? Neem dan contact met mij op, op het nummer: 06-29018971 of vul het contactformulier in. Ik zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Interesse in mijn dienstverlening?

Bel 06 - 29 01 89 71 of vul het contactformulier in

Avis Diensten is een gecertificeerd AFAS Expert en geaccrediteerd door het NIRPA als Registered Payroll Professional