Trainer-docent Payroll/HRM

Training personeelszaken of salarisadministratie

Wellicht herkent u het volgende: u vindt dat de medewerkers van de afdeling personeelszaken en salarisadministratie wel een opfriscursus binnen hun vakgebied kunnen gebruiken. Er gaan met een zekere regelmaat zaken fout die voorkomen hadden kunnen worden als de medewerkers meer kennis hadden of wisten waar ze de informatie kunnen vinden. Ik kan u daar, met een training personeelszaken en/of salarisadministratie mee helpen!

 

Trainer / kennisoverdrager personeelszaken of salarisadministratie

Als docent geef ik regelmatig cursussen voor 2Xplain, een gerenommeerd opleidingsinstituut. Maar ook voor organisaties lever ik maatwerktrainingen en opleidingen. Op basis van de trainingsbehoefte worden inzichten op het gebied van payroll, sociale zekerheid en arbeidsrecht gecombineerd. Hiermee krijgt u altijd een training op maat. Na afloop van de training zijn de cursisten op de hoogte van alle ins en outs van de materie en de laatste ontwikkelingen op het gebied van regelgeving.

 

Naast een jarenlange ervaring binnen diverse organisaties, ben ik tevens gediplomeerd voor een aantal hoogwaardige opleidingen binnen het vakgebied:

  • Personeelsmanagement
  • VPS – Vakopleiding Payroll Services
  • CPS – Consultancy Payroll Services
  • CBC – Compensation & Benefit Consultant.

 

Ik ben geaccrediteerd door het NIRPA (Nederlands Instituut Register Payroll Accounting) als RPP (Registered Payroll Professional).

 

Interesse in mijn dienstverlening als docent?

Neem vrijblijvend contact op: 06-29018971 of klik hier voor meer contactgegevens. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden waar uw medewerkers het meeste baat bij hebben.

 

Interesse in mijn dienstverlening?

Bel 06 - 29 01 89 71 of vul het contactformulier in

Avis Diensten is een gecertificeerd AFAS Expert en geaccrediteerd door het NIRPA als Registered Payroll Professional