Projecten Payroll-HRM-Finance

Projectleider salarisadministratie/personeelszaken

Heeft u een ervaren projectleider nodig die tijdelijk leiding kan geven aan de afdelingen salarisadministratie of personeelszaken? Neem dan gerust contact met mij op. Ik geef graag advies over het zo optimaal mogelijk inrichten van het AFAS-systeem en kan daarbij een cursus salarisadministratie/personeelszaken verzorgen. Op die manier kan uw personeel zelf op een gedegen manier verder werken.

 

Projectcoördinator/Projectleider Payroll/HRM

Wilt u dat een project ter optimalisatie of verandering binnen de afdelingen Payroll (salarisadministratie) en/of HRM (personeelszaken) goed verloopt en de beoogde resultaten oplevert? Hierbij kan ik helpen.

 

Cursus salarisadministratie en personeelszaken

Nieuwe regelgeving, efficiënte werking van alle relevante systemen of een harmonisatietraject van arbeidsvoorwaarden kunnen zorgen voor verwarring. Het is prettig als er dan een persoon duidelijkheid schept, deadlines scherp bewaakt en waar nodig bijspringt. Iemand met kennis van processen en systemen binnen deze drie disciplines, die zorgt voor een perfect eindresultaat. Ik kan deze persoon voor u zijn door tijdelijk leiding te geven aan de afdelingen of door een cursus salarisadministratie en personeelszaken te geven.

 

Ik help u graag!

Ik heb al meerdere projecten succesvol begeleid voor grote en middelgrote organisaties. Mijn aanpak hierbij is anders dan die van anderen en onderscheidt zich door daadkracht en inlevingsvermogen. Een project kan alleen succesvol verlopen als er draagkracht is bij iedereen. Het beoogde resultaat voor de organisatie staat bij mij altijd voorop.

 

Interesse in mijn dienstverlening?

Neem vrijblijvend contact op via 06-29018971. Ik zal vervolgens contact met u opnemen om een en ander te bespreken.

 

Interesse in mijn dienstverlening?

Bel 06 - 29 01 89 71 of vul het contactformulier in

Avis Diensten is een gecertificeerd AFAS Expert en geaccrediteerd door het NIRPA als Registered Payroll Professional