Optimalisatie payroll/hrm

Is AFAS Profit HRM/Payroll bij u geïmplementeerd, maar werkt het nog niet optimaal? Zou u bijvoorbeeld veel meer met het systeem willen doen en zijn de uitkomsten nu niet naar wens? Wellicht kan Avis u dan helpen!

 

Samen werken aan een oplossing

Het woord ‘consultancy’ heeft bij mij een negatieve klank. Ik zoek het liefst, in samenwerking met u, naar een oplossing. Dit doe ik door in overleg met u een duidelijk beeld te schetsen van de problemen. Vervolgens bespreken we hoe u de toekomst ziet: waar wilt u naartoe? Hiervoor spreken we dan een realistisch tijdpad af.

 

Een gecertificeerd AFAS Expert

Ik ben een gecertificeerd AFAS Expert. Dat wil zeggen dat ik in staat ben om snel te begrijpen wat de wensen zijn voor het systeem binnen uw organisatie. Ook zorg ik ervoor dat de gewenste aanpassingen vervolgens binnen de afgesproken tijd worden doorgevoerd. Mijn aanpak heeft altijd tot goed resultaat geleid. Voor voorbeelden van succesvolle resultaten, kunt u deze hier bekijken.

 

Denkt u dat ik u wellicht kan helpen? 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen, bel 06-29018971 of vul het contactformulier in. Ik zal vervolgens zo spoedig mogelijk terugbellen. 

 

Interesse in mijn dienstverlening?

Bel 06 - 29 01 89 71 of vul het contactformulier in

Avis Diensten is een gecertificeerd AFAS Expert en geaccrediteerd door het NIRPA als Registered Payroll Professional