AVIS UW PAYROLL-ADVISEUR

 

Mijn naam is Nico Vogel: ik ben payroll-adviseur en HRM-professional. Ik help organisaties op tijdelijke basis of door een training met de implementatie en optimalisatie van hun systemen op het gebied van payroll en HRM. Tevens coördineer ik de werkzaamheden op dit terrein om samen met de klant naar een resultaat toe te werken. Ook richt ik ESS/MSS-systemen (employee en manager self services) in, zodat klanten via hun portal kunnen communiceren. Daarnaast draag ik mijn kennis en vaardigheden zowel individueel als ook klassikaal over.

 

Wilt u weten of ik als AFAS Expert iets voor uw bedrijf kan betekenen?
Ik ben u graag van dienst! Neem dan contact met mij op via 06-29018971 of vul het contactformulier in.

 

 

Afas Expert

Als gecertificeerd AFAS Expert HRM/Payroll heb ik diverse projecten gerealiseerd, waaronder een implementatietraject bij Connexxion. Tevens ben ik in het bezit van praktisch alle denkbare opleidingen binnen het vakgebied. Ik kan u als payroll-adviseur en HRM-professional dus voorzien van een gedegen advies.

 

Wat doe ik als payroll-adviseur?

Ik werk als adviseur, consultant, verzorg implementaties, optimaliseer de systemen en geef trainingen aan het personeel. Het is mijn passie om de vooraf gestelde doelen bij de klanten te realiseren. Dit doe ik in nauwe samenwerking met de medewerkers. Ik vind het belangrijk dat er regelmatig geëvalueerd wordt om, indien nodig, bij te sturen. Alles met het doel om de klant naar tevredenheid met het systeem te laten werken.

 

Ervaring

In 2006 heb ik de beslissing genomen mijn kennis en ervaring op het gebied van payroll, HRM én finance in te gaan zetten om andere organisaties succesvoller te kunnen laten zijn. U kunt van mij kwaliteit verwachten en een resultaat waarmee uw medewerkers hun voordeel kunnen doen. Ik heb gedegen vakkennis door het behalen van diploma VPS, CPS, CBC en Leergang Personeelsmanagement.

 

REFERENTIES

Lees hier wat enkele recente klanten, zoals Connexxion en Profi-Security, schreven over mijn dienstverlening. Raadpleeg ook de expertsite van AFAS (www.afasexpert.nl)

 

Interesse in mijn dienstverlening?

Bel 06 - 29 01 89 71 of vul het contactformulier in

Avis Diensten is een gecertificeerd AFAS Expert en geaccrediteerd door het NIRPA als Registered Payroll Professional